Търсене в този блог

вторник, 21 февруари 2012 г.

              Възможностите за почивка в България и чужбина през месец март  
 
През месец март има няколко почивни дни, от които можете да се възползвате за едно малко бягство от ежедневието - екскурзия, почивка или малка ваканция в някой от хотелите в планински или морски курорт.

Около 3-ти март най-предпочитани са ски почивките в Пампорово, Банско, Боровец и Чепеларе, както и в по-малките курорти със ски писти, но не остават по-назад и все по-доsтъпните като цена ски курорти в Швейцария, Австрия, Италия и Франция – техните пакетни цени не са съобразени с българските почивни дни през март, което е изгодно за пътуващите до там, тъй като не подлежат на допълнително оскъпяване по повод високия сезон.

За много пътешественици мартенските празници на 2012-та са възможност да избягат от зимата в нашите географски ширини. Офертите за екскурзии през март поставят фокуса на екзотичните дестинации – Малдиви, Сейшели, Кариби, Мавриций, Тайланд и разбира се – карнавалът в Бразилия, когато карнавалът в Рио включва и месец март. За круизните компании предложенията за тези ранни пролетни месеци и по-специално месец март – се радват на ниски цени.

Ако искате да се посъветвате с експерт от туристическа агенция кои са най-изгодните и препоръчителни екскурзии и почивки за почивните дни на месец март 2012, позвънете ни – с удоволствие ще ви предложим много варианти за вашето мечтано пътешествие!
                   Радвам се ако съм ви помогнал в избора на дестинация за празниците.

1 коментар:

  1. Дано някой ден успея да посетя и тези държави като .....Швейцария, Австрия, Италия и Франция , тази година започваме с Италия, другата ще видим колко пари имаме и така, сега е хубавото, че има много агенции и пакетни цени не са съобразени с българските почивни дни през март, което е изгодно за пътуващи като мен до там, тъй като не подлежат на допълнително оскъпяване по повод високия сезон.Само трябва да се съберем добра компания и да планува кога точно искаме да излезем извън нашата родина.

    ОтговорИзтриване