Търсене в този блог

неделя, 26 февруари 2012 г.

Апарт хотел Florimont EMIRATES - София

Florimont Emirates е ексклузивен проект за територията на България. Изграден с изключително внимание към детайла, обектът с ниво на 5-звезден хотел. Изграден на девет етажа, разполага с двайсет и три апартамента и един президентски сюит.

Локацията на хотела осигурява едновременно спокойствие и удобство. Сградата с панорамна гледка към Витоша и града, е в непосредствена близост до центъра и основните пътни артерии на София.
Най-новата архитектурна забележителност на София има елегантен дизайн, вдъхновен от стила на Абу Даби. За екстериорното й изграждане са използвани изцяло висококачествени материали – стъкло, мрамор и гранит. Бляскавата фасада е изпълнена от нискоемисионно стъкло с шесткамерен профил.

Още с влизането ще забележите футуристичния интериорен дизайн – под от черен мрамор и гранит, стени от естествен светещ оникс, черен таван на 8 метра височина с вградено озвучаване. Околo стъклокерамичната рецепция във фоайето има многобройни огледала, които придават обем на пространството, а в непосредствена близост до тях ромоли водна завеса.

Сградата разполага с два хидравлични ансансьора със златни панели. Достъпът до тях е контролиран посредством картови устройства с цел сигурност и спокойствие на туристите. Пространствата пред ансансьора, водещи към апаратментите, са покрити с висококачествен шумоизолиращ мокет.
Цялата сграда е проектирана съобразно най-модерните технологии в сферата на системите за сигурност, пожароизвестяване и пожарогасене, както и системите за централна климатизация.


Настаняване в хотел Florimont Emirates

Всеки от апартаментите е с индивидуален дизайн, който е уникален спрямо другите в комплекса. Заслугата за тези бутикови 2,3,4-стайни апартаменти е на арх. Вени Манчовска.
Помещенията са едновременно уютни и просторни, всички тавани са на височина 3,10м., а всички вътрешните врати - с височина от 2,70м.
Стените на луксозните дневни са изпълнени с декоративна италианска мазилка, облицована с черен камък, а на спалните – облицовка от висококачествен MDF. Елегантните тънки и плътни завеси са с дистанционно управление, за да може лесно и удобно да решавате кога да е ден, кога – нощ. Това се случва благодарение на 100% светлонепропускливите плътни завеси. Подовите настилки в апартаментите са комбинация от паркет от индонезийска акация и черен гранит, а окачените тавани са специално изпълнение на Barrisol. В стаите има LED осветление, вградено в тавана, както и допълнителни кристални полилеи.
Обзавеждането на апартаментите се състои от удобна мека мебел с италиански дизайн, в комбинация с елегантни ниски и трапезарни маси и столове, както и шкафови стоящи и стенни композиции от дърво, стъкло и камък. Според желанието на собствениците, мебелите могат да бъдат в класически, модерен или футуристичен стил.
Кухнята е поредното бижу в този луксозен имот. Футуристичен дизайн на кухненските шкафове и островните плотове, изпълнени от МДФ и черен камък, въртящ се бар плот и безброй интересно изпълнени допълнителни удобства като шкаф за вино, за принадлежности и други. Всички елкторники, не само в кухнята, но и в целия апартамент, се командват от едно дистанционно.
Специално внимание е отделено на баните. Всяка една е с различен дизайн, изцяло съобразен с дизайна на апартамента. На площ от 7 до 20 кв.м са вградени вани, душ кабини и джакузита. Настилките са от висококачествен фаянс и гранитогрес, a таваните са със специално проектирано LED осветление.


Ресторант

Ресторантът на Florimont Emirates е своеобразен кът за ценители. Интериорът му е съобразен с цялостния елегантен стил на сградата, а специалното диодно осветление придава на декоративната мазилка и дървената облицовка по стените още по-екстравагантен вид.


Услуги и екстри

За удобство на туристите Florimont Emirates осигурява 24-часова охрана, денонощен рум сървис и химическо чистене. Комплексът предлага още много екстри като напълно оборудван спа-център, ВИП басейн на покрива, фитнес зала, собствен ресторант и суши бар.

Спа център

Спа центърът е разположен на две нива - на първо ниво има басейн с размери 26х6м, шест масажни помещения и зала за айробика, а на второ ниво – две сауни, парна баня Хамам и зона за релакс. Непосредствено до тях се намира и фитнес зала с площ 100 кв.м.

Няма коментари:

Публикуване на коментар